+385 99 67 27 158 luka@acp.com.hr
Select Page

Get In Touch

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam.

Adresa:

Cirkovljan, Gornja ulica 38 
40323 Prelog, Hrvatska

Mobitel:

 +385 99 / 67 – 27 – 158

Kontaktirajte nas

11 + 4 =

Cloud

U modernom poslovnom okruženju Cloud koncept postao je nositelj digitalne transformacija mijenjajući pravila unutar i izvan enterprise segmenta premošćujući barijere među industrijama. Naša Cloud rješenja bazirana su na servisima globalnih lidera kao što su Microsoft i IBM.

IT sigurnost

Za nas je riječ “Backup” odnosno sigurnosna kopija jedna od najvažnijih riječi u našoj branši. Kako bi zaštitili poslovanje svojih klijenata koristimo Backup rješenja našeg partnera Veeam. Nudi različita rješenja za Backup podataka na Vanjske diskove, NAS sustave, Cloud servere, itd.

Popravak računala

Nudimo Vam usluge održavanja računala, reparaciju komponenti, rješavanje problema koji su nastali utjecajem virusa, itd. Instalacija operacijskih sustava, drivera i ostalih programa.

Dizajn mreža

Možemo ponuditi planiranje računalnih mreža za male i velike tvrtke pa sve do strukturnog kabliranje mrežnog sustava izvedenog kao jednostavni ili složeni mrežni sustav. 

Spašavanje podataka

Svjesni smo koliko Vam znače osobni podaci, slike, dokumenti, poslovni projekti i znamo kakav je osjećaj ostati bez svega što ste stvarali i čuvali godinama. Naš cilj je pomoći Vam kako Vaš rad, uspomene i godine truda ne bi bile trajno izgubljene.

Internet sigurnost

Kako biste bili zaštićeni na internetu nudimo s ponosom rješenja našeg partnera u borbi protiv raznih opasnosti s interneta. ESET Antivirusna rješenja za privatne i poslovne korisnike već 30. godina dokazano najbolja na tržištu i nagrađivana od različitih neovisnih kompanija za testiranje najboljih Antivirusnih rješenja.

IT Savjetovanje

U današnje vrijeme, kako bi tvrtka ostala konkurentna na tržištu mora uložiti i unaprijediti svoju tehnologiju.  Našim klijentima pružamo uslugu savjetovanja o primjeni tehnologije i rješavanje raznih informatičkih problema.

 

ACP d.o.o.

Gornja ulica 38, Cirkovljan